Κ. Μαραβέγιας: Δωρεά ISO BOX στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής

«Κάποιοι επιχειρούν να καρπωθούν θετικές εξελίξεις για τις οποίες ουδόλως εργάστηκαν» τονίζει ο βουλευτής

«Ανταποκρινόμενη σε αίτημα του βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια, η διοίκηση του Ομίλου Ηρακλής αποφάσισε τη δωρεά οικίσκου τύπου ISO BOX στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, για την εξέταση ύποπτων κρουσμάτων Covid-19», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το γραφείο του βουλευτή, «σημειώνεται ότι ο κ. Μαραβέγιας είναι ο μοναδικός βουλευτής του Νομού που εξάντλησε κάθε προσπάθεια για την εξασφάλιση του ISO BOX. Από τα μέσα Ιουλίου είχε επικοινωνήσει με την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής και μεταξύ άλλων είχε ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη ανάγκη. Στο πλαίσιο της επικοινωνίας που είχε, αμέσως μετά, με αρκετούς πιθανούς χορηγούς, απευθύνθηκε στις 11.08.20 και στην ΑΓΕΤ, για να λάβει την επόμενη κιόλας μέρα αρνητική απάντηση. Μάλιστα, για την προσπάθειά του αυτή είχε ενημερώσει την 1η Σεπτεμβρίου τόσο τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φ. Σερέτη, όσο και τον υποδιοικητή κ. Τσιαούση. Σήμερα, η διευθύντρια της ΑΓΕΤ κ. Ιωαννίδου επικοινώνησε μαζί του και τον ενημέρωσε ότι το αίτημα έγινε τελικά αποδεκτό, όπως επίσης αντίστοιχο αίτημα άλλου βουλευτή για την παραχώρηση ISO BOX στο Κέντρο Υγείας Βόλου. Κατόπιν τούτου ο κ. Μαραβέγιας ενημέρωσε σχετικά τόσο την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής, όσο τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Βόλου.

«Η εξασφάλιση του ειδικά διαμορφωμένου κοντέϊνερ και η λειτουργία του ως μόνιμου ιατρείου για μολυσματικές ασθένειες, είναι εξαιρετικά σημαντική διότι συμβάλει στην αναβάθμιση της παροχής ιατρικών υπηρεσιών στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, ενισχύοντας την ετοιμότητα της δομής για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων COVID-19», τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Μαραβέγιας και πρόσθεσε:

«Είναι τουλάχιστον απρεπές κάποιοι να καρπώνονται θετικές εξελίξεις για τις οποίες ουδόλως εργάστηκαν. Όσοι έσπευσαν να οικειοποιηθούν την προσπάθεια για την εξασφάλιση του ISO BOX, που «από σπόντα» πληροφορήθηκαν, αποδεικνύουν ότι έχουν χάσει το μέτρο και υποτιμούν τη νοημοσύνη της τοπικής κοινωνίας, διαστρεβλώνοντας συνειδητά την αλήθεια. Και διευκρινίζω για όσους προλάβουν να βγάλουν εύκολα συμπεράσματα, ότι ο «καυγάς» δεν γίνεται για το ISO BOX, αλλά αφορά τον τρόπο που ο καθένας έχει αποφασίσει να πολιτεύεται. Προσωπικά, δεν στηρίζομαι και δεν θα στηριχθώ ποτέ στα ψέματα και την εξαπάτηση των πολιτών, προκειμένου να αποκομίσω μικροπολιτικά οφέλη. Στόχος μου είναι η διαμόρφωση μιας σχέσης ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με τους πολίτες και προς αυτή την κατεύθυνση εργάζομαι συστηματικά. Ευτυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται και να κρίνει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.