Κ. Παπανάτσιου: «Αναγκαία η αύξηση της επιδότησης ρεύματος στα ελαιοτριβεία»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Βουλευτής Μαγνησίας  κ. Αικατερίνη Παπανάτσιου κατέθεσε αναφορά προς  τους Υπουργούς Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, την επιστολή του Επιμελητήριου Ν. Μαγνησίας με θέμα «Ζητήματα επιχειρήσεων – ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ Ν. Μαγνησίας».

Η Βουλευτής, όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε,  αναφέρεται στο αίτημα των ελαιοτριβείων της Μαγνησίας που ζητούν να ανέλθει η κρατική επιδότηση μέσω του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης για την ελαιοκομική περίοδο (Οκτώβριο 2022 εως Φεβρουάριο 2023) τουλάχιστον στα 0,604 €/KWh όπως έχει εγκριθεί για τα αρτοποιεία – βιομηχανίες άρτου.

Η πρώην Υπουργός τονίζει πως η αύξηση της επιδότησης ρεύματος στα ελαιοτριβεία  θα ανακουφίσει τις επιχειρήσεις από το ήδη υψηλό ενεργειακό λειτουργικό κόστος και ταυτοχρόνως θα αποτρέψει τη μετατόπιση αντίστοιχων αυξήσεων στους καταναλωτές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.