Κ.Υ. Αλμυρού: Η υποστήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μας οπλίζει με δύναμη και πείσμα

Ευχαριστήριο για τη δωρεάν 12 προστατευτικών ασπίδων

Το δικό τους αγώνα για την αναχαίτιση του κορωνοϊού δίνουν καθημερινά γιατροί, νοσηλευτές και όλο το προσωπικό των Κέντρων Υγείας, καθώς αποτελούν την πρώτη πόρτα που χτυπούν οι κάτοικοι της υπαίθρου για συμβουλές. Την Κυριακή η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας TED3D παρέδωσε στον διευθυντή- συντονιστή του Κέντρου Υγείας Αλμυρού 12 τρισδιάστατες προστατευτικές ασπίδες , προκειμένου να τους βοηθήσει και να στηρίξει και τη δική τους μάχη απέναντι στον κορωνοϊό.
Οι 12 προστατευτικές ασπίδες τοποθετούνται πάνω από τη χειρουργική μάσκα που φορούν οι γιατροί και οι νοσηλευτές και παρέχουν μία επιπλέον ασφάλεια, όταν εξετάζεται κάποιος ασθενής.
Το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αλμυρού δέχτηκε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση το δώρο αυτό των ερευνητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και με επιστολή τους ευχαριστούν όλους όσοι συνετέλεσαν γι’ αυτή την σπουδαία κίνηση.
«Ο διευθυντής- συντονιστής του Κέντρου Υγείας Αλμυρού κ. Δημήτρης Ξηραδάκης, το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ζήση Μαμούρη, τον Διευθυντή Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη, τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Γιωργο Σαχαρίδη και τους ερευνητές κ. Ελένη Ρηγάκη και κ. Ηλία Φρυτζάλα της ομάδας TED3D, που ανταποκρίθηκαν άμεσα και μας χορηγήσανε 12 προστατευτικές ασπίδες προσώπου.
Η υποστήριξή τους μας οπλίζει με δύναμη και πείσμα για τη συνέχιση του δύσκολου έργου μας σ’ αυτή τη δυσχερή στιγμή που περνάει η χώρα μας και ευελπιστούμε σε μια μελλοντική ακόμα συνεργασία», επισημαίνουν λέγοντας με αυτό τον τρόπο το δικό τους ευχαριστώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.