Καλά Νερά: Στύλος της ΔΕΗ έπεσε σε αυτοκίνητο

«Λάσκαρε» το έδαφος από τις πλημμύρες και τον έριξε ο αέρας

Τυχερή στην ατυχία της στάθηκε μια νεαρή γυναίκα, όταν στύλος της ΔΕΗ έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της, από το οποίο είχε βγει λίγο πιο πριν, προκαλώντας υλικές ζημιές, σήμερα το μεσημέρι στον παραλιακό δρόμο των Καλών Νερών.
Το έδαφος που βρισκόταν ο στύλος δίπλα στην παραλία, «λάσκαρε» λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων, έγειρε σταδιακά από τους νοτιάδες που έπνεαν σήμερα στην περιοχή και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο, λίγο μετά που η νεαρή οδηγός το πάρκαρε για να πάει σε κατάστημα όπου εργαζόταν.

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καλών Νερών Κώστας Γραμμένος, δήλωσε στην ΕΡΤ ότι σήμερα το πρωί η ΔΕΔΗΕ έστειλε συνεργείο έπειτα από πολλές οχλήσεις και έκανε αυτοψία. «Ο υπάλληλος μου είπε ότι η κολόνα θα καταργηθεί και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για το δίκτυο και έφυγε».

Το μεσημέρι όμως η κολόνα έπεσε και κλήθηκε επί τόπου η αστυνομία και η ΔΕΔΗΕ που έσπευσε με γερανοφόρο όχημα και σήκωσε τον στύλο για να απελευθερωθεί το αυτοκίνητο και τον τοποθέτησε στην άκρη του δρόμου. «Το συνεργείο κατέγραψε τη ζημιά στο αυτοκίνητο και έκοψε το καλώδιο που μετέφερε ρεύμα. Ευτυχώς που η κολόνα έγειρε σταδιακά και όχι απότομα. Με ειδοποίησαν αμέσως και ενημερώσαμε το ΚΤΕΛ να αλλάξει τα δρομολόγια γιατί το μεσημέρι θα περνούσαν από τον παραλιακό τουλάχιστον τέσσερα λεωφορεία και δεν θα μπορούσαν να περάσουν, αφού η ΔΕΗ έφτασε αργότερα στο σημείο», δήλωσε ο κ. Γραμμένος.

Το τελευταίο διάστημα δεν υπάρχουν αρκετά συνεργεία της ΔΕΗ, διότι ο εργολάβος που έχει αναλάβει τις εργολαβίες στη Μαγνησία (μάλιστα στη Ζαγορά είχε αποστείλει εργολάβο από τη Λαμία), έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους, που έκαναν απεργία. Σήμερα έγινε σύσκεψη στα γραφεία της ΔΕΔΗΕ στο Βόλο παρουσία και του περιφερειακού διευθυντή και συζητήθηκε το θέμα γενικότερα, καθώς υπάρχουν πολλές ζημιές στο δίκτυο από τις τελευταίες πλημμύρες και θα πρέπει να γίνει άμεσα η αποκατάσταση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.