Κάλεσμα αγροτών του Αλμυρού για την επέτειο του Κιλελέρ

Κάλεσμα συμμετοχής στον εορτασμό της 107ης επετείου του Κιλελέρ, την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 12:30, στον τόπο θυσίας των Θεσσαλών κολίγων, απευθύνει ο «Αγροτικός σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στέλνουμε μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η απόφαση να μην ικανοποιήσει ούτε ένα από τα δίκαια αιτήματα μας όχι μόνο δεν μας οδηγεί στην αγωνιστική υποχώρηση αλλά αντίθετα με πιο μεγάλο πείσμα συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά τον αγώνα μας.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης μαζί με τα άλλα κόμματα που συμφωνούν με την ΚΑΠ της ΕΕ και ψήφισαν τα μνημόνια να στρέψουν εναντίον μας τους άλλους κλάδους και να παρεμποδίσουν τον αγώνα μας δεν πέρασε. Η βρώμικη λάσπη, τα ψέματα, οι συκοφαντίες και οι προσωπικές επιθέσεις από την κυβέρνηση και τα κόμματα που υπηρετούν το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο και την ΕΕ δεν περνάνε στους μικρομεσαίους αγρότες.

Καλούμε τους μικρομεσαίους αγρότες της περιοχής μας να συσπειρωθούν στον αγροτικό σύλλογο για να παλέψουμε όχι μόνο για την ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων μας που είναι αιτήματα επιβίωσης αλλά να παλέψουμε μαζί με τα άλλα λαϊκά στρώματα για κατακτήσεις με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.