Κάλεσμα σε σύσκεψη για συνέχιση και κλιμάκωση της πάλης ενάντια στο Ν/Σ για τα εργασιακά

Το Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας “Μήτσος Παπαρήγας”, ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Βόλου & Νέας Ιωνίας και ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καλούν σε σύσκεψη σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενους, με θέμα τη συνέχιση και κλιμάκωση της πάλης ενάντια στο Ν/Σ για τα εργασιακά που φέρνει τις “ανατροπές του αιώνα” για τους εργαζόμενους. Η σύσκεψη θα γίνει την Τετάρτη 12 Μάη, στις 6:30 στον αύλειο χώρο του Μεταξουργείου στο Βόλο.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «στις 6 Μάη, εργαζόμενοι, νέοι και συνταξιούχοι, στην μεγάλη και μαχητική πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Βόλο αλλά και σε όλη τη χώρα, στείλαμε μια πρώτη απάντηση στην όξυνση της επίθεσης κυβέρνησης – κεφαλαίου. Τώρα καλούμαστε να συνεχίσουμε και να κλιμακώσουμε τον αγώνα απέναντι στο αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης που ξεθεμελιώνει το 8ωρο, επιβάλλει την απλήρωτη εργασία, θέτει νέους περιορισμούς στο δικαίωμα της απεργίας, στο περιεχόμενο της πάλης των συνδικάτων και των αγώνων των εργαζομένων.
Ο αγώνας συνεχίζεται με αίτημα: Η κυβέρνηση να πάρει πίσω το αντεργατικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει, να μην τολμήσει να το καταθέσει στη Βουλή.
Προχωράμε οργανωμένα, αποφασιστικά, στα επόμενα βήματα της οργάνωσης του αγώνα μας.
Καλούμε κάθε τίμιο συνδικαλιστή, κάθε εργαζόμενο να πάρει μέρος στη σύσκεψη και να συμβάλει με τη γνώμη του και τη δράση του στην προετοιμασία της κλιμάκωσης της πάλης, τη Τετάρτη 12 Μάη, στον αύλειο χώρο του Μεταξουργείου Βόλου, στις 6.30 μ.μ.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.