Κάλεσμα της ΕΛΜΕ Μαγνησίας για συγκέντρωση έξω απ΄τα Δικαστήρια

Με αφορμή την απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Κάλεσμα απευθύνει η ΕΛΜΕ Μαγνησίας για συγκέντρωση έξω απ΄τα Δικαστήρια, με αφορμή την απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η δίκη της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 4/9/2020 μετά από 5,5 χρόνια και 450 δικαστικές συνεδριάσεις. Ως ημερομηνία έκδοσης της απόφασης της δίκης της ναζιστικής οργάνωσης ορίστηκε η Τετάρτη7 Οκτωβρίου 2020, στις 11.00 π.μ.
Η δράση της συγκεκριμένης οργάνωσης, που δηλητηρίασε επί τόσα χρόνια την κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου, που όπλισε το χέρι των φασιστών εναντίον μεταναστών, αντιφασιστών, συνδικαλιστών και αγωνιστών των κινημάτων, ήρθε η ώρα και επίσημα να καταδικαστεί. Ο λαός και η νεολαία απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και οι εκπαιδευτικοί της χώρας δίνουν το παρών και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στο λαϊκισμό, το φασισμό, τη βία και την επιχειρούμενη υπονόμευση των ανθρωπιστικών και δημοκρατικών αξιών.

Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας, καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, στις 11.00 π.μ. Για τη συμμετοχή στη συγκέντρωση έχουν προκηρυχθεί διευκολυντικές στάσεις εργασίας από την ΟΛΜΕ (8-11) και από την ΑΔΕΔΥ (11-2)».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.