Κάλεσμα του Σωματείου Μετάλλου Ν. Μαγνησίας

Για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς

Nα ανταποκριθούν μαζικά στο απεργιακό κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Βόλου και να συμμετέχουν στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1η του Μάη, στις 9.30 π.μ., στην Πλατεία Ελευθερίας, και στην πορεία ως τον τόπο θυσίας, στη διασταύρωση των οδών Αγ. Νικολάου – Δημητριάδος, όπου και θα κατατεθούν τα στεφάνια καλεί τα μέλη της, η διοίκηση του Σωματείου Μετάλλου Ν. Μαγνησίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με τον τρόπο αυτό απαντάμε στη νέα μνημονιακή συμφωνία Κυβέρνησης – Δανειστών, με την οποία ξαναφορτώνουν στις πλάτες μας νέα, σκληρότερα μέτρα, και καινούργια χαράτσια, δίχως ίχνος ντροπής.

Συνάδελφοι, η Πρωτομαγιά δεν είναι μέρα ξεκούρασης και εκδρομής στους αγρούς! Είναι μέρα-Σύμβολο, μέρα Μνήμης και Πάλης, καθώς σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, αυτά για τα οποία αγωνίσθηκαν και έδωσαν τη ζωή τους οι πρωτοπόροι των εργατικών αγώνων, αμφισβητούνται και παίρνονται πίσω. Αυτόν τον Εργασιακό Μεσαίωνα δεν πρέπει να τον επιτρέψουμε και η Πρωτομαγιά μας δείχνει τον τρόπο και τον δρόμο!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.