Καμία εξέλιξη απ΄τις έρευνες στη Μαγνησία για το Cessna

Καμία εξέλιξη, παρά το γεγονός ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του μονοκινητήριου αεροσκάφους Cessna, το στίγμα του οποίου χάθηκε τη Δευτέρα, ενώ πετούσε στο νομό Λάρισας, διήρκεσαν όλη την ημέρα και στο Ν. Μαγνησίας.
Στις έρευνες έλαβαν μέρος η Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ΒΙ.ΠΕ., το Λιμεναρχείο δια θαλάσσης στην περιοχή του Αιγαίου πελάγους στη Λάρισα και η Αεροπορία Στρατού με τρία ελικόπτερα που απογειώθηκαν από το Στεφανοβίκειο, ωστόσο περιμετρικά της Κάρλας και στην ευρύτερη περιοχή, δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του μικρού αεροσκάφους.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες έψαχναν «στα τυφλά», καθώς δεν υπάρχουν μαρτυρίες, τόσο στην περιοχή των Καναλίων, όσο και από την πλευρά της Χλόης – Μ. Περιβολακίου και κυρίως περιμετρικά της λίμνης Κάρλας, αν και ο καιρός δεν βοήθησε καθώς λόγω της υγρασίας υπήρχε καταχνιά με περιορισμένη ορατότητα.
Το αεροσκάφος πιλοτάριζε ο 62χρονος Σταύρος Τσιγάλογλου, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας πετούσε από Θήβα προς τη Δράμα, στην οικογένειά του. Το τελευταίο στίγμα από το κινητό του πιλότου καταγράφηκε από κεραία κινητής τηλεφωνίας στη Χάλκη της Λάρισας και οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι το αεροσκάφος όταν χάθηκε, βρισκόταν στην ευθεία μεταξύ Λάρισας και Αγιόκαμπου.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού αεροπλάνου ξεκίνησαν από το απόγεμα της Τρίτης, μέχρι στιγμής δεν απέδωσαν και αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα Πέμπτη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.