Κανένα κρούσμα κορωνοϊού στη Μαγνησία το τελευταίο 24ωρο

Καταγράφηκαν δέκα κρούσματα στη Θεσσαλία- Τα οκτώ εντοπίζονται στο Κουτσόχερο

Κανένα κρούσμα κορωνοϊού δεν καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο στη Μαγνησία, σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19. Ωστόσο σε επίπεδο Θεσσαλίας εντοπίστηκαν συνολικά δέκα κρούσματα, με τα οκτώ να προέρχονται από τη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών στο Κουτσόχερο της Λάρισας.

Ειδικότερα, από 17/9/2020 και ώρα 14:00 έως 18/9/2020 και ώρα 14:00:

-Στην περιοχή των Τρικάλων
Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid -19.
Και τα 2 κρούσματα προέκυψαν κατόπιν Ιχνηλατήσεως και αποτελούν στενές επαφές κρουσμάτων (15.09.2020).

-Στην περιοχή της Λάρισας
Καταγράφηκαν 8 νέα κρούσματα Covid -19.
Όλα τα κρούσματα προέρχονται από τη συρροή κρουσμάτων σε δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Κουτσόχερο και προέκυψαν κατόπιν Ιχνηλατήσεως.

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.