Κανονικά φέτος ο εορτασμός του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας στην 111 Π.Μ.

Ανοιχτή για το κοινό με μέτρα η Αεροπορική Βάση από σήμερα ως τη Δευτέρα

Η 111 Πτέρυγα Μάχης θα τιμήσει και φέτος τον Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελο Μιχαήλ με τετραήμερο εορτασμό. Το Αεροδρόμιο θα είναι επισκέψιμο για το κοινό από σήμερα Παρασκευή 5 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου από τις 09:00 έως 17:00 καθώς και τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου από 13:30 έως 17:00. Κατά τη διάρκεια του εορτασμού θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:
• Στατική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας
• Φωτογραφική έκθεση και προβολή βιντεοταινιών με θέμα την αποστολή, την κοινωνική προσφορά και τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας στην πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.
• Ξενάγηση και παροχή πληροφοριών στους χώρους των εκθεμάτων από ειδικευμένο προσωπικό.
• Εκπαιδευτικές επισκέψεις από μαθητές σχολείων.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

11:00: θα πραγματοποιηθεί ο Επίσημος Εορτασμός – Δοξολογία παρουσία επίσημων προσκεκλημένων των τοπικών Θρησκευτικών, Δημοτικών και Στρατιωτικών Αρχών. Η Αεροπορική Βάση θα είναι επισκέψιμη για το κοινό από 13:30 έως 17:00.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων – δράσεων δύναται να τροποποιηθεί ανάλογα με τα ισχύοντα μέτρα πρόληψης μετάδοσης της λοίμωξηςCOVID-19 και σύμφωνα με τους υγειονομικούς χάρτες της κάθε περιοχής.
Λόγω των περιορισμών της πανδημίας COVID-19, η είσοδος των επισκεπτών θα πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου ή αρνητικό rapid test των τελευταίων 48 ωρών ή μοριακό τεστ των τελευταίων 72 ωρών για τους ενήλικες και self test των τελευταίων 24 ωρών για τους ανήλικους έως 18 ετών. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.