Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους Δήμους Βόλου και Ρ. Φεραίου

??????????
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Την ερχόμενη Παρασκευή και τη Δευτέρα

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Δήμους που εξέλεξαν δημάρχους από την Κυριακή, δηλαδή στους Δήμους Βόλου και Ρήγα Φεραίου.

Από την ενημέρωση που έχει μέχρι τώρα η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας σε όσους Δήμους εκλέχτηκαν δήμαρχοι από την Α’ Κυριακή, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά την Παρασκευή και τη Δευτέρα τις ημέρες πριν και μετά τις εκλογές και οι εκπαιδευτικοί που ψηφίζουν σε άλλες περιοχές που πάνε σε Β’ γύρο, θα λάβουν εκλογική άδεια.
«Αν υπάρξει κάποια νεώτερη ενημέρωση από το Υπουργείο με τροποποιητική εγκύκλιο θα το γνωρίζουμε μέσα στις επόμενες ώρες ή ημέρες», ανέφερε ο διευθυντής της Β’ Βάθμιας Διεύθυνσης Μαγνησίας Σωκράτης Σαβελίδης.

Υπενθυμίζεται ότι, σε όσους Δήμους θα υπάρξει επαναληπτική ψηφοφορία στις 2 Ιουνίου, τα σχολεία δε θα λειτουργήσουν την Παρασκευή πριν τις εκλογές και τη Δευτέρα μετά τις εκλογές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.