Καραγεωργίου σε λιμενικούς: Συνεχίστε με υψηλή αποτελεσματικότητα την πολύτιμη αρωγή σας

Στον πολυδιάστατο ρόλο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή στις σύνθετες ναυτιλιακές προκλήσεις αλλά και στον νέο διυπηρεσικό σχεδιασμό Πολιτικής Προστασίας, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Κων. Καραγεωργίου χαιρετίζοντας τις εργασίες του ετήσιου συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών στον Βόλο.

Ευχαριστώντας την ΠΟΛ για την πρόσκληση, ο κ. Καραγεωργίου μετέφερε τις ευχαριστίες όλων των δημοτών του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για την συνεισφορά του ΛΣ- ΕΛΛ.ΑΚΤ ιδιαίτερα την περίοδο του περασμένου Σεπτεμβρίου, «όπου μέσα από τις δράσεις σας συμβάλλατε στον απεγκλωβισμό τουριστών από τα παραλιακά μας μέτωπα καθώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος διαφυγής.

Το Λιμενικό Σώμα έχει δίκαια κατακτήσει μια περίοπτη θέση εκτίμησης και αναγνώρισης στο κοινωνικό μας σύνολο. Με την άρτια εκπαίδευση, την πολύ μεγάλη εμπειρία, με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο, πάνω απ’ όλα με αίσθημα ευθύνης και ανθρωπισμό, επιχειρείται καθημερινά σε όλο το φάσμα του εύρους των αρμοδιοτήτων σας με γνώση, θάρρος και αποφασιστικότητα.

Είστε οι φύλακες των θαλασσών μας, οι πρωταγωνιστές στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος στη θάλασσα, στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, είστε αυτοί που διαφυλάσσεται τον θαλάσσιο πλούτο μας.

Σας θέλουμε δίπλα μας και στις αυξανόμενες προκλήσεις της κλιματικής κρίσης την οποία βιώνουμε με ακραία φαινόμενα στην περιοχή μας.

Ήσασταν, είστε και είμαι βέβαιος ότι θα είστε δίπλα μας όταν και εάν σας χρειαστούμε.

Συνεχίστε το πολυσήμαντο έργο σας στο Αιγαίο, στο Ιόνιο, στο Κρητικό Πέλαγος, σε όλες τις ελληνικές θάλασσες.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.