Καταδικάζει περιστατικό βασανισμού σκύλου ο Τουριστικός Σύλλογος Τσαγκαράδας

Ο Τουριστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Τσαγκαράδας και όλα τα μέλη του καταδικάζουμε απερίφραστα το απάνθρωπο περιστατικό βασανισμού ενός άκακου αδέσποτου σκύλου, με το χαϊδευτικό όνομα “Στεφανής”, που έλαβε χώρα σε συνοικία του χωριού.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανεχθούμε τέτοιες κτηνώδεις πρακτικές και καλούμε τα αρμόδια όργανα να κινηθούν όπως ορίζει ο νόμος για την ανεύρεση του δράστη , έτσι ώστε αυτός να βρεθεί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
Οι κάτοικοι του χωριού μας είχαν ανέκαθεν αναπτυγμένη φιλοζωική συνείδηση και δράση και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε, συλλογικά κι ατομικά, για την ευζωία των αδέσποτων και τον έλεγχο του πληθυσμού τους με επίσημα προγράμματα στειρώσεων.
Από μέρους μας θα σταθούμε δίπλα στη στην Φιλοζωική Ανατολικού Πηλίου που έχει αναλάβει την περίπτωση, όπως κάνουμε από θέση αρχής χρόνια τώρα και θα συνδράμουμε στα κτηνιατρικά έξοδα αποκατάστασης του σκύλου κι ευελπιστούμε σε μια πλήρη ανάρρωσή του.
Τέλος ας γνωρίζουν όλοι πως σε οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό βίας αλλά και εγκατάλειψης, καθώς κάθε χρόνο δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που εγκαταλείπονται στην περιοχή οικόσιτα ζώα στην τύχη τους, θα σταθούμε απέναντι με όποιο τρόπο μας επιτρέπει ο νόμος και καθορίζουν το καταστατικό και οι αρχές μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.