Καταδίκη, αν και …αρνήθηκε ότι τράκαρε το αυτοκίνητο της εν διαστάσει συζύγου του

Φυλάκιση 6 μηνών σε 40χρονο, για φθορά και απειλή κατά της γυναίκας

Αρνήθηκε ότι τράκαρε το αυτοκίνητο της εν διαστάσει συζύγου του το πρωί του περασμένου Σαββάτου στην Κ. Γατζέα ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, που ο ίδιος ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι την ώρα εκείνη εργαζόταν. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον αθώωσε για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά του συντρόφου της εν διαστάσει συζύγου του και απλή σωματική βλάβη κατά της γυναίκας και τον καταδίκασε σε φυλάκιση έξι μηνών για πρόκληση φθοράς στο αυτοκίνητο και απειλή κατά της εν διαστάσει συζύγου του.
Τόσο η γυναίκα, όσο και ο αλλοδαπός σύντροφός της κατέθεσαν ότι ενώ το πρωί του Σαββάτου, ο άνδρας με το αυτοκίνητο της γυναίκας πήγε να την πάρει από τη στάση, για να πάνε στα Κ. Λεχώνια, προκειμένου να κάνει rapid test, κάποια στιγμή εμφανίστηκε ο κατηγορούμενος που οδηγούσε ένα μπλε παλιό αγροτικό αυτοκίνητο του εργοδότη του, τράκαρε δύο φορές το αυτοκίνητο με μικρή ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει ελαφρά ο αλλοδαπός που καθόταν στη θέση του οδηγού από το τιμόνι. Η γυναίκα προσπαθώντας να τον σταματήσει μπήκε πίσω από το αυτοκίνητο, το άλλο όχημα κινήθηκε προς το μέρος της και η ίδια έπεσε στο δρόμο, για να μην τη χτυπήσει. Επίσης κατέθεσαν ότι ο δράστης τηλεφώνησε στην γυναίκα και απείλησε ότι θα τους σκοτώσει και τους δύο.
Ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι από τις 8 το πρωί μέχρι το απόγευμα βρισκόταν στη δουλειά του (εργάζεται στην Κ. Γατζέα). Δήλωσε πλήρη άγνοια για το περιστατικό και ότι δεν ήταν αυτός ο δράστης, αν και ήταν κρατούμενος τρεις μέρες στην Αστυνομία.
Τελικά το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή, με τον όρο να μην έρχεται σε επαφή με την εν διαστάσει σύζυγό του. Ο πρόεδρος του Δικαστηρίου τον κάλεσε να βρουν λύση με τα τρία τους μικρά παιδιά που μένουν με τη μητέρα τους, αλλά έχουν ανάγκη να βλέπουν και τον πατέρα τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.