Καθαρισμός παραλιών στο Δ. Ζαγοράς – Μουρεσίου

Τοποθετήθηκαν άλλοι 50 κάδοι απορριμμάτων

Σε καθαρισμό των πολυσύχναστων παραλιών όπως του Άη – Γιάννη, του Παπά Νερό, του Χορευτού και των Αγίων Σαράντα προχώρησε η δημοτική αρχή Ζαγοράς – Μουρεσίου από την προηγούμενη εβδομάδα με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και της έλευσης χιλιάδων επισκεπτών στην περιοχή.

Ήδη αγοράστηκαν 50 και πλέον πράσινοι κάδοι που τοποθετήθηκαν στις παραλίες αλλά και στους οικισμούς. Οι παλιοί κάδοι είχαν υποστεί φθορές και ήταν αναγκαία η αντικατάστασή τους.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Βασίλης Ρεπανίδης υπογράμμισε ‘’πως είναι σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες καθαρισμού στις παραλίες του Δήμου μας με μηχανήματα, εργάτες και άλλα μέσα. Καθαρίζονται οι ακτές από τα πρανή, τα φύλλα και τα άλλα άχρηστα αντικείμενα. Επίσης βάφονται τα παγκάκια και αναβαθμίζονται αισθητικά άλλες δομές.

Ξεκινήσαμε τις εργασίες από τον Άη – Γιάννη και το Παπά Νερό και θα συνεχίσουμε στο Χορευτό και στους Αγίους Σαράντα. Θέλουμε οι επισκέπτες που θα έρθουν στην περιοχή μας, να βρουν ένα ελκυστικό και καθαρό περιβάλλον».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.