Και αστυνομικοί της Μαγνησίας σε καταδίωξη με έναν 20χρονο νεκρό

Και αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας, συμμετείχαν στην καταδίωξη, σήμερα τα ξημερώματα, έξι ρομά που είχαν κλέψει αγροτικό από το Αχλάδι Εύβοιας, η οποία είχε τραγική κατάληξη λίγο έξω από τα Φάρσαλα, όταν το αγροτικό αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ένας 20χρονος βρήκε τον θάνατο.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, με την ζωή του πλήρωσε ένας άνδρας την κλοπή αγροτικού αυτοκινήτου από το Αχλάδι του δήμου Στυλίδας. Πρόκειται για Ρομά από τα Φάρσαλα, που μαζί με 5 ακόμη Ρομά, στις 12:10 μετά τα μεσάνυχτα, έκλεψαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο από το Αχλάδι.
Οι τέσσερις από τους δράστες κινήθηκαν με το δικό τους αυτοκίνητο και εντοπίστηκαν αργότερα στα ΣΕΑ του Αλμυρού, όπου ακινητοποιήθηκαν με τη συνδρομή και αστυνομικών της Μαγνησίας και συνελήφθησαν.
Οι υπόλοιποι δύο, με το αγροτικό που είχαν κλέψει κατευθύνθηκαν προς τα Φάρσαλα με τους αστυνομικούς από τη Λαμία και την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, να τους καταδιώκουν.

Μετά από περίπου 3 ώρες και επιστρέφοντας στα Φάρσαλα, ο οδηγός 20 ετών, έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο ανατράπηκε και ο ίδιος τραυματίστηκε θανάσιμα.
Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο ΑΤ Στυλίδας, που διενεργεί την προανάκριση, ενώ για το θανατηφόρο τροχαίο την προανάκριση έχει αναλάβει το ΑΤ Φαρσάλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.