Ελαιόλαδο, μεσογειακή κουζίνα, υγιεινή διατροφή, σταθερές αξίες που αξίζει να μοιραστείς, να κοινωνήσεις μέσα από πατροπαράδοτες αγαπημένες γεύσεις, όπως ακριβώς τις προσφέρει το εστιατόριο ΚΡΙΤΣΑ στην Πλατεία Πορταριάς.
Η έντονη προσωπικότητα του βραβευμένου ελαιολάδου Πηλίου «Οικογένεια Βολιώτη», έρχεται να τονώσει τις μεσογειακές γαστρονομικές μνήμες, να εμπλουτίσει με το μοναδικό του άρωμα γεύσεις και παραδοσιακές συνταγές.
Η συνεργασία Βολιώτη – Κρίτσα, στο πλαίσιο της δράσης που διοργανώθηκε από τον φορέα Πολιτισμού της Ι.Μ.Δ. «Μαγνήτων Κιβωτός» για την προώθηση και τη διαρκή βελτίωση του γαστρονομικού «προϊόντος» της Μαγνησίας που συνδέεται αδιαμφισβήτητα με τον πολιτισμό, το περιβάλλον και τους ανθρώπους της περιοχής, είχε θεαματικά αποτελέσματα με σημαντικές μελλοντικές προοπτικές.
Το φρέσκο χρυσοπράσινο ελαιόλαδο της Οικογένειας Βολιώτη με τις ιδιαίτερες αρωματικές ενώσεις, χρησιμοποιήθηκε με μοναδική δημιουργικότητα και μεράκι στην παρασκευή των γευστικών εδεσμάτων που προσφέρθηκαν με αγάπη στους δημοσιογράφους και τους καλεσμένους της εκδήλωσης στη φιλόξενη αυλή του Kritsa gastronomy hotel.
Αγαπημένες συνταγές, γεύσεις της μαμάς, κυριάρχησαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις, όσων γεύτηκαν αλμυρά και γλυκά πιάτα.
Το βραβευμένο «ελαιόλαδο Πηλίου Οικογένεια Βολιώτη», άρρηκτα συνυφασμένο με τις ντόπιες γεύσεις, ευχαριστεί για τη συνεργασία την ψυχή του βραβευμένου εστιατορίου, Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κα Ελένη Κρίτσα όπως και τον φορέα «Μαγνήτων Κιβωτός» για την αξιόλογη πρωτοβουλία.