ΚΙΝ.ΑΛ Μαγνησίας: Όλα έτοιμα για τις εκλογές

Ποια η διαδικασία και τα εκλογικά Κέντρα

Έξι υποψήφιοι για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής φτάνουν στην τελική ευθεία και στη Μαγνησία είναι όλα έτοιμα, προκειμένου μέλη και φίλοι του κόμματος να προσέλθουν στις κάλπες και να αναδείξουν τον επόμενο πρόεδρο. Γ. Παπανδρέου, Ν. Ανδρουλάκης, Α. Λοβέρδρος, Χ. Καστανίδης, Π. Γερουλάνος και Π. Χρηστίδης αναμετρώνται αυτή την Κυριακή και καλούν και τους ψηφοφόρους του Κινήματος, τα μέλη και τους φίλους και στη Μαγνησία να προσέλθουν στις κάλπες στη δημοκρατική αυτή διαδικασία.
Ειδικότερα, οι εκλογές θα διεξαχθούν αυτή την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα. Εφόσον δεν αναδειχθεί πρόεδρος κατά την εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου, η διαδικασία θα επαναληφθεί στις 12 Δεκεμβρίου.
Όποιος προσέρχεται να ψηφίσει και δεν είναι εγγεγραμμένος , θα εγγράφεται στο μητρώο είτε μελών είτε φίλων του κινήματος. Οι ψηφοφόροι θα πρέπει να πληρώσουν το αντίτιμο των 3 ευρώ και αυτό μόνο για τις 5 Δεκεμβρίου και όχι τη 2η Κυριακή, ενώ πρέπει να έχουν και την ταυτότητά τους μαζί.
Τα εκλογικά κέντρα στη Μαγνησία
Τα εκλογικά κέντρα στη Μαγνησία είναι 15 και θα υπάρχουν 18 εκλογικά τμήματα. Ειδικότερα τα εκλογικά κέντρα είναι τα εξής:
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ (4 τμήματα) ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΠΗ πρώην Θεόφιλος
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓΡΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥΡΠΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΖΑΓΟΡΑΣ – ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΖΑΓΟΡΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΚΕΓΕ ΑΡΓΑΛΑΣΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΚΕΠ ΤΡΙΚΕΡΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ ΚΕΠ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΚΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ ΣΚΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ (ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ)
ΔΗΜΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΞΕΝΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ