Κοινή ενωτική κάθοδος στον Αλμυρό για Β. Χατζηκυριάκο και Δ. Τσούτσα

Σε κοινή ενωτική κάθοδο προχωρούν στον Αλμυρό, ο Β. Χατζηκυριάκος και ο Δ. Τσούτσας, κάνοντάς το επίσημα γνωστό, με κοινή ανακοίνωση, που έχει τον τίτλο «με Δυναμική Ενότητας για τον Δήμο Αλμυρού». Όπως αναφέρεται, «πέντε χρόνια μετά τις εκλογές του 2014 και λίγους μήνες πριν τις εκλογές του Μαΐου είναι κοινός τόπος πλέον ότι τα τελευταία χρόνια ήταν μία χαμένη περίοδος για τον Δήμο Αλμυρού. Καθολική απαίτηση των δημοτών είναι ένα Ενωτικό, Αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο το οποίο θα μας απεγκλωβίσει από το τέλμα της οπισθοδρόμησης και θα οδηγήσει τον Δήμο και την περιοχή μας μπροστά στην νέα εποχή.
Αφουγκραζόμενοι τις απαιτήσεις των δημοτών και αντιλαμβανόμενοι την ευθύνη που μας αναλογεί, ο Δημήτρης Τσούτσας και οι συνεργάτες του ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Δημοτική Πρωτοβουλία γεφυρώνοντας το παρόν με το μέλλον. Με όραμα, σχέδιο, τη συνδρομή της πείρας των χρόνων και την ορμή της νιότης μπορούμε να πετύχουμε πολλά για τον τόπο μας.
Κοιτάζοντας μόνο μπροστά, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε κοινή ενωτική κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές σε ενιαίο ψηφοδέλτιο με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βαγγέλη Χατζηκυριάκο. Καλούμε όλους τους πολίτες να συμπαραταχθούν μαζί μας γιατί αξίζουμε ένα καλύτερο Δήμο Αλμυρού. Σ’ αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς.
Βαγγέλης Χατζηκυριάκος- Δημήτρης Τσούτσας»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.