Κλιμάκιο τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ στην Αλόννησο

Για την Αλόννησο αναχωρούν στις 11.30 τα πρωί με το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτεύς», συνεργεία τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ με καλαθοφόρα οχήματα, για να προχωρήσουν σε αποκαταστάσεις, εφόσον διασφαλιστεί η προσβασιμότητα στα σημεία που υπάρχουν προβλήματα.
Σύμφωνα με τον Αχιλλέα Τσιργούλα, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ΔΕΔΔΗΕ, από χθες το μεσημέρι τα συνεργεία τεχνικών κατάφεραν και ηλεκτροδότησαν το μεγαλύτερο τμήμα της Σκοπέλου και της Αλοννήσου.

«Σήμερα το πρωί πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζει το νότιο τμήμα της Σκοπέλου (περιοχές Αγνώντα και Πάνορμου) και στο βορειοανατολικό τμήμα της Αλοννήσου», δήλωσε στο «Ράδιο Ένα 102,5».
Η ΔΕΔΔΗΕ ζήτησε τη συνδρομή των αρμόδιων αρχών για να διασφαλίσουν την πρόσβαση στα σημεία που υπάρχουν οι βλάβες, ώστε οι τεχνικοί να τις αποκαταστήσουν και να δοθεί το ρεύμα στο σύνολο των δύο νησιών, ενώ η προσπάθεια γίνεται και με δικό τους snowtrack.

Οι παρεμβάσεις ελαχιστοποίησαν προβλήματα
Στο Βόλο και τη χερσαία Μαγνησία υπάρχουν μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζονται με τις δυνάμεις που υπάρχουν, ενώ ζητήθηκαν ενισχύσεις τεχνικών που ήρθαν και από άλλες περιοχές.
Ο κ. Τσιγρούλας τόνισε ότι η ΔΕΔΗΕ παρακολούθησε στατιστικά τα προβλήματα που υπήρχαν σε κάθε κακοκαιρία, σε διάφορα σημεία του δικτύου και έγιναν παρεμβάσεις συντήρησης και ενίσχυσης κάποιων σημείων, με αποτέλεσμα να λειτουργήσουν και να μην παρουσιαστούν προβλήματα με τον χιονιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.