Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ λόγω εργασιών

SONY DSC

Με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας θα γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ λόγω εργασιών επισκευής των αρμών διαστολής των Γεφυρών 37ΑR (Χ.Θ.284+570) και 41ΑR (Χ.Θ.287+530) του Αυτοκινητόδρομου ΑΘΕ ως εξής:
Αποκλεισμός του τμήματος του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη από τον Α/Κ Σούρπης (Χ.Θ. 274+620) έως τον Α/Κ Αλμυρού (Χ.Θ. 289+042) και ολική εκτροπή κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου προς Θεσσαλονίκη μέσω εναλλακτικής διαδρομής από τον Α/Κ Σούρπης έως τον Α/Κ Αλμυρού.
Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη του Α/Κ Σούρπης . Διευκρινίζεται πως ο Η-Α/Κ ΒΙ.ΠΕ Αλμυρού δεν έχει κλάδο εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Για την εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και κατά τη διάρκεια αυτών, κατόπιν πρότασης του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας, θα μονοδρομηθεί η τοπική οδός (εκτός ορίων ΚΕΠ) στην περιοχή του Α/Κ Σούρπης που οδηγεί στην ανατολική παράπλευρη οδό, από την διασταύρωσή της με την κάθετη οδό του κόμβου μέχρι την διασταύρωσή της με την ανατολική παράπλευρη οδό του αυτοκινητόδρομου, ώστε να εξυπηρετεί μόνο τα οχήματα που κινούνται προς την ανατολική παράπλευρη οδό και όχι το αντίθετο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη Μελέτη και με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης. Λόγω της μακράς διάρκειας εφαρμογής των εν λόγω ρυθμίσεων, στο σημείο αποκλεισμού του κλάδου εισόδου στον Α/Κ Σούρπης θα τοποθετηθούν πλαστικά στηθαία τύπου new jersey αντί για όχημα με ένδειξη ¨Χ¨ ενώ δεν θα υπάρχει παρουσία σημαιοφόρου, όπως προβλέπεται στο τυπικό σχέδιο για προσωρινή σήμανση. Πλαστικά στηθαία θα τοποθετηθούν για λόγους ασφαλείας και στο σημείο αποκλεισμού επί του αυτοκινητόδρομου.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι μακράς διάρκειας. Θα ισχύουν καθ’ όλο το 24ωρο από την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 στις 07.00 έως και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 στις 18.00 ή νωρίτερα σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.