Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Βελεστίνου λόγω εργασιών

Με απόφαση του αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασ. Καραΐσκου που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, αποφασίζονται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου (Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος).

Συγκεκριμένα, αποφασίζεται η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βόλο του τμήματος της Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου (Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος), από τη χ/θ 0+489 έως τη χ/θ 3+489, κατά το χρονικό διάστημα από 11-07-2018 έως 11-09-2018, καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών και ειδικότερα η εκτροπή της κυκλοφορίας στον παράπλευρο γίνεται από τον σηματοδοτούμενο ισόπεδο κόμβο του στρατοπέδου και η έξοδος από τον παράπλευρο προς την αρτηρία (κατεύθυνση Λάρισα – Βόλος) γίνεται στη Χ.Θ. 2+000.

Η ανάδοχος των εργασιών Εταιρεία, οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να τοποθετεί και να συντηρεί, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και τις εγκεκριμένες μελέτες, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.