Κύκλος εκδηλώσεων του Συλλόγου Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής «Άγιος Ιωσήφ»

Οι εκδηλώσεις του Συλλόγου των Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου από τον Οκτώβριο του 2017 ως και τον Ιανουάριο του 2018 έχουν ως εξής :

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 θα επισκεφθούμε, με την πραγματοποίηση μιας μονοήμερης εκδρομής, 12 χιλιόμετρα δυτικά της Καρδίτσας, τον καλύτερα διατηρημένο αρχαϊκό μνημειακό ναό του Απόλλωνα στη Θεσσαλία, με συνοδό μας τον αρχαιολόγο κο Χαράλαμπο Ιντζεσίλογλου. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Μουσείο όπου εκτίθεται το χάλκινο λατρευτικό άγαλμα του Απόλλωνα και όλα τα ευρήματα του ναού. Μετά το Μουσείο θα γευματίσουμε σε τοπικό εστιατόριο της περιοχής και θα επιστρέψουμε στο Βόλο μετά και από ένα καφέ σε όμορφη τοποθεσία.( Καζάρμα – Λίμνη Πλαστήρα )Πληροφορίες στα τηλ 24210 35921, 6944685804

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 ο Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος Βόλου και ο Σύλλογος των Αποφοίτων διοργανώνουν στην Λέσχη της Εξωραϊστικής Βόλου στις 9.00μμ μουσική βραδιά για να ανοίξουμε όλοι μαζί το πρώτο μπουκάλι της σοδειάς του Beaujolais nouveau 2017 ακολουθώντας τη γαλλική παράδοση. Σας περιμένουμε όλες και όλους (μπουφές – κρασί).

Στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Άγιος Ιωσήφ» θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Κώστα Λούλη «Η Επιβίωση της Ελλάδας>> τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 7.30μμ. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο Βόλου.

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου στις 7.30 ο ιατρός κ. Θοδωρής Μπουγάς , μικροβιολόγος θα μιλήσει με θέμα «Ιλαρά: η επανεμφάνιση ενός ξεχασμένου λοιμώδους νοσήματος» και ο ιατρός κ. Δημήτρης Γεωργαντζής, μαιευτήρας – γυναικολόγος θα μιλήσει με θέμα «Όλα όσα θέλατε να ρωτήσετε για τον ιό HPV, τα εμβόλια και τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας».
Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 συμμετέχουμε στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Σχολείου τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε ιδρύματα της πόλης, φιλανθρωπικές οργανώσεις και άπορες οικογένειες ώρα 13.00 – 15.30 στο χώρο του Σχολείου όπως κάθε χρόνο.

Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου στις 7.00 μμ η κ. Φαίη Τζανετουλάκου – Τσιώλη, ιστορικός τέχνης, θα μιλήσει με θέμα «Ντοκουμέντα 14 – η μεγαλύτερη έκθεση τέχνης στην Αθήνα». Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο Βόλου.

Στις 15 και 16 Δεκεμβρίου διοργανώνουμε διήμερη πολιτιστική εκδρομή στην χριστουγεννιάτικη Αθήνα για να παρακολουθήσουμε το μπαλέτο «Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ», στην νέα Εθνική Λυρική Σκηνή στο κέντρο πολιτισμού Στ. Νιάρχος. Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη στο εκπτωτικό χωριό MC ARTHUR επίσκεψη και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Λυκείου του Αριστοτέλη, επίσκεψη στο Ίδρυμα Θεοχαράκη για την έκθεση Γ. Σεφέρη και παρακολούθηση προβολής στο Πλανητάριο με τίτλο «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ». Διαμονή στο HOTEL DIVANI ACROPOLIS 5*.. Πληροφορίες και κρατήσεις κ. Α. Κουτσούκου τηλ 6944685804 και κ. Φ. Ζημέρη τηλ 6944410944.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψουμε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 στις 7.00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Άγιος Ιωσήφ». Θα είναι μια ευχάριστη βραδιά με μουσική και τραγούδι. Οι τυχόν διαφοροποιήσεις και αλλαγές των εκδηλώσεων θα γνωστοποιούνται μέσω του ημερήσιου τύπου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.