Λατρευτικές και άλλες εκδηλώσεις στην Αγριά

Η «Ανακομιδή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου Πατριάρχου Αλεξανδρείας», Προστάτου και Εφόρου του Οικισμού Αστέρια Αγριάς», θα γιορταστεί τη 1η και 2α Μαΐου.

Όπως έγινε γνωστό, «η πανήγυρις αρχίζει 1 Μαΐου παραμονή της εορτής, στις 19.30 με Πανηγυρικό Εσπερινό στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου στον Οικισμό ΑΣΤΕΡΙΑ, συνεχίζουμε με αρτοκλασία και Θείο κήρυγμα.

Στις 20.45 στον υπαίθριο χώρο του Παρεκκλησίου θ’ ακολουθήσει μεγάλο πανηγύρι με φαγητό, κρασί και ζωντανή μουσική με τις καταπληκτικές φωνές του Αντώνη Παληά και της Ελευθερίας Μακρυγεωργίου.

Στις 2 Μαΐου ανήμερα της εορτής, στις 7.30 με Όρθρο και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

10.30-Αναστάσιμα τροπάρια και παραδοσιακά τραγούδια από τη Γυναικεία Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Δαμασκηνού και Αγίας Βαρβάρας Δ.Ε.Νέας Ιωνίας-Δ.Βόλου. Διευθύνει ο Πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού κ.Πέτρος Μπλάνας.

18.30-Μεθέορτος Εσπερινός και Παράκληση του Αγίου.

19.30 -Αφήγηση του παραμυθιού ΣΑΡΑ Η ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ 39 ΠΟΔΙΑ από τη συγγραφέα Μάρω Αισώπου με τη συμμετοχή της θεατρικής ομάδας Θρυαλλίδα για τους μικρούς μας φίλους.

Ελάτε να τιμήσουμε τον πολιούχο του Οικισμού μας και όλοι μαζί να περάσουμε όμορφες στιγμές μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.