Λεωνίδας Στολτίδης: Πολλοί αυτοί που πειράχτηκαν απ΄ την απόφαση του Δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή!

«Θα ακολουθήσουν κι άλλες μάχες απέναντι στον φασισμό» είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ

Την απόφαση χαρακτηρισμού της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση σχολίασε στο «Ράδιο Ένα 102,5» και στον Ηλία Κουτσερή ο βουλευτής Ν. Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης, τονίζοντας ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες μάχες απέναντι στον Φασισμό, αλλά και ότι πολλοί ήταν αυτοί που πειράχτηκαν από την απόφαση του Δικαστηρίου!
«Το ΚΚΕ από την αφετηρία της δράσης κατά της εγκληματικής-ναζιστικής Χρυσής Αυγής πρωτοπορεί στους χώρους δουλειάς και στις συνοικίες για να μην μπορέσει αυτό το δηλητήριο να διοχετευθεί» ανέφερε ο κ. Στολτίδης για να συμπληρώσει ότι: «Πρόκειται για όπλο του συστήματος να ακυρώσει διαθέσεις και δυνάμεις, να τις αποπροσανατολίσει. Το «Αυγό του Φιδιού» το χάιδεψαν πάρα πολύ ουσιαστικά αυτοί που τώρα παρουσιάζονται ως ικανοποιημένοι από την απόφαση και αμέσως μετά οι δηλώσεις πολιτικών και δημοσιογράφων δείχνουν ότι πειράχτηκαν αρκετά από αυτήν την εξέλιξη».

«Μια πρώτη νίκη αλλά θα ακολουθήσουν και άλλες μάχες»

Ειδικότερα, δήλωσε πώς το αποτέλεσμα της δίκης είναι μία πρώτη απάντηση και θα ακολουθήσουν κι άλλες μάχες απέναντι: «Σε ό,τι πιο σάπιο μπορεί να γεννήσει το ανθρώπινο μυαλό, που είναι εργαλείο προς χρήση και αυτό φάνηκε από τη δραστηριότητά τους απέναντι σε οποιεσδήποτε διεκδικήσεις». Παράλληλα άφησε αιχμές και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι ως κυβέρνηση συνετέλεσε στο να ελαφρυνθούν οι ποινές για τις εγκληματικές οργανώσεις.
Ο κ. Στολτίδης επεσήμανε ότι η μάχη κατά του φασισμού δεν λήγει με μία δικαστική απόφαση, ενώ καυτηρίασε και την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ίσες αποστάσεις απέναντι σε Φασισμό και Κομμουνισμό. «Αυτό δεν πρέπει να βρει έδαφος στους λαούς, γιατί αυτό ακριβώς θέλουν αυτοί που τους εκμεταλλεύονται, δηλαδή οι επιχειρηματικοί όμιλοι, οι εφοπλιστές και οι τραπεζίτες, και είναι το καλύτερο εργαλείο για τις κυβερνήσεις τους απέναντι σε όποιες διεκδικήσεις προβάλλονται. Το ΚΚΕ θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να μην βρει έδαφος η φασιστική ιδεολογία» κατέληξε.

«Πολιτικές που συντρίβουν τη ζωή των εργαζομένων»

Τέλος, ο κ. Στολτίδης στάθηκε και στις ανατροπές στα εργασιακά που έρχονται στο προσκήνιο, σημειώνοντας ότι στόχος είναι οι αποφασίζοντες να βάλουν χέρι στην εργατική τάξη!
«Αποκαλύπτεται με το σχέδιο Πισσαρίδη και με τις αντεργατικές διατάξεις, ότι θέλουν να βάλουν στο χέρι την εργατική τάξη χωρίς εμπόδια και περιορισμούς και έχει και πολύ μεγάλη σχέση με την ανεργία, με έναν να δουλεύει για πέντε σήμερα. Εισάγοντας και όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις, συντρίβονται η ζωή και ιδεολογία των εργαζομένων» τόνισε μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.