Λιμενικοί: Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για την εκπροσώπησή τους

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των Λιμενικών μετά και την ίδρυση ενός νέου σωματείου στους Νομούς Μαγνησίας, Λαρίσης και Φθιώτιδας που εδώ και δεκαετίες δραστηριοποιείται η Ένωση Προσωπικού Λ.Σ Κεντρικής Ελλάδος.
Πριν ένα μήνα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λ.Σ (ΠΟΕΠΛΣ) κατέφυγε στη δικαιοσύνη αναφορικά με την εκπροσώπηση των Λιμενικών της περιοχής τονίζοντας ότι η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος πρόεδρος της οποίας επί 15ετίας είναι ο Κώστας Κυράνης αποτελεί την επίσημη πρωτοβάθμια Ένωσή της.

Φαίνεται όμως πως η ίδρυση της νέας Ένωσης Θεσσαλίας, Φθιώτιδας και Βορείων Σποράδων από μια μικρή ομάδα Λιμενικών περιπλέκει τα πράγματα και η Δικαιοσύνη φαίνεται πως θα είναι αυτή που θα αποφασίσει για την εκπροσώπηση των Λιμενικών.

Όπως δηλώνει ο κ. Κυράνης “Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος εκπροσωπεί εδώ και δεκαετίες τους 400 περίπου συναδέλφους που υπηρετούν στους Νομούς Μαγνησίας, Λάρισας και Φθιώτιδας.
Καθημερινά δίνουμε αγώνα για τα προβλήματα που μας απασχολούν. Δυστυχώς οι έξωθεν παρεμβάσεις έχουν σκοπό να δημιουργήσουν προβλήματα στην δυναμική της Ένωσής αφού τους ενοχλεί που παραμένουμε ισχυροί και συμπαγείς.
Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να καταλήξουμε στις δικαστικές αίθουσες προκειμένου να διατηρήσουμε το συνδικαλιστικό μας κίνημα δυνατό και αξιόμαχο.”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.