«Λυπάμαι που φεύγουμε από την Αλόννησο»

Μια νέα ζωή στις Φιλιππίνες έχουν αποφασίσει να ξεκινήσουν οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς, μαζί με τη μικρή Λυδία, αφήνοντας πίσω στην Ελλάδα πράγματα που τους πλήγωσαν.

Μετά τη μητέρα Σούζαν, και ο πατέρας Ντέιβιντ βρίσκεται, σύμφωνα με τον ANT1 στην ασιατικη χώρα, ενώ έχει βάλει και πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο. Επιπλέον, θα προχωρήσουν και στην εκταφή της σορού της Καρολάιν σε περίπου ένα χρόνο, ώστε να κλείσουν κάθε ανοιχτή υπόθεση.




Ο ίδιος κ. Κράουτς μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε τα συναισθήματά του για την απόφαση να φύγει οριστικά από την Αλόννησο.

«Λυπάμαι πολύ που πρέπει να φύγω από το παλιό μας σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις για μένα, αναμνήσεις που μπορώ να ξαναζήσω στις “ήσυχες” στιγμές μου», είπε αρχικά ο πατέρας της Καρολάιν και συνέχισε: «Όταν είδα για πρώτη φορά το οικόπεδο που ήταν προς πώληση είπα “θα το πάρω”. Ήταν τέλειο, απομονωμένο, αλλά μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από την παλιά Χώρα. Είχε ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, πάνω από μια καταπράσινη κοιλάδα που ήταν αδύνατον να χτιστεί».

Ο ίδιος κ. Κράουτς μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε τα συναισθήματά του για την απόφαση να φύγει οριστικά από την Αλόννησο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.