Αίθριος θα είναι ο καιρός κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας με τις θερμοκρασίες τις πρώτες μέρες να είναι καλές, ενώ θα παρατηρηθεί μια αύξηση στην πορεία, σύμφωνα με τον Μετεωρολόγο και Φυσικό, Θεοφάνη Τακούδη, στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή. Μάλιστα, τονίζει ότι δεν παρατηρούνται βροχές, οπότε και η ανομβρία θα δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα στις καλλιέργειες.
Συγκεκριμένα, σήμερα, Τρίτη, υπάρχει βοριάς ο οποίος φτάνει μέχρι και τα 7 μποφόρ ακόμα και στην περιοχή της Μαγνησίας, σύμφωνα με τον κ. Τακούδη. Θερμοκρασιακά η μέγιστη τιμή στον Βόλο θα φτάσει τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις άλλες περιοχές του Νομού θα είναι χαμηλότερη. Από την Τετάρτη και έπειτα θα παρατηρηθεί άνοδος της θερμοκρασίας, καθώς το θερμόμετρο θα φτάσει μέχρι και τους 32 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με τον Μετεωρολόγο η θερμοκρασία θα αυξηθεί κι άλλο από την Πέμπτη έως και το Σάββατο με το θερμόμετρο να αγγίζει μέχρι και τους 37 βαθμούς στο Βελεστίνο, 36 στο Βόλο και 35 στον Αλμυρό. Μάλιστα, η άνοδος αυτή θα συνοδεύεται και από νότιους ανέμους, γεγονός που σημαίνει ότι η υγρασία θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Από την Κυριακή όμως θα υπάρξει πάλι πτώση της θερμοκρασίας, καθώς ο βοριάς θα γίνει εντονότερος, ενώ το ξεκίνημα και της άλλη εβδομάδας θα είναι σε λογικά πλαίσια, όσον αφορά στις θερμοκρασίες.
Τέλος, ο κ. Τακούδης συμπλήρωσε ότι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα εμφανίζονται κατά διαστήματα δύο με τρεις μέρες θερμότερες από το μέσο όρο.
Μαγνησία: Αίθριος ο καιρός με αύξηση θερμοκρασίας στα μέσα της εβδομάδας
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































