Μαγνησία: Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο, στους 28 βαθμούς Κελσίου

Ηλιοφάνεια και αίθριος καιρός, μέχρι και το τέλος της εβδομάδας

Μπορεί η εβδομάδα να ξεκίνησε με σκαμπανεβάσματα του καιρού με βροχοπτώσεις και κρύο, όμως το σκηνικό αλλάζει και από σήμερα ο καιρός επανέρχεται στις κανονικές για την εποχή συνθήκες. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Θεοφάνη Τακούδη, ο οποίος μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή, η εβδομάδα θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και το Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος θα φτάσει και τους 28 βαθμούς Κελσίου.
Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει από σήμερα Τετάρτη και μέχρι την Κυριακή στη Μαγνησία, με τον καιρό να επανέρχεται στις κανονικές συνθήκες για την εποχή. Η θερμοκρασία την Τετάρτη και την Πέμπτη θα κυμανθεί στους 25-26 βαθμούς Κελσίου, ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι.
Από την Παρασκευή, οι άνεμοι εξασθενούν και γίνονται ανατολικοί, ενώ σταδιακά θα πνέουν νότιοι- ανατολικοί. Η θερμοκρασία ανεβαίνει και πηγαίνει στους 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ το Σαββατοκύριακο ίσως ο υδράργυρος να δείξει και τους 28 βαθμούς Κελσίου στον Βόλο και τους 29 στο Βελεστίνο, ενώ θα πνέουν νότιοι άνεμοι και ο καλός θα είναι πολύ καλός.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.