Μαγνησία: Στους 35 βαθμούς θα σκαρφαλώσει ο υδράργυρος τις επόμενες ημέρες!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Τι αναφέρουν οι προγνώσεις του Θεοφάνη Τακούδη

Καλοκαίρι αντί φθινόπωρο θυμίζει ο καιρός στα μέσα του Σεπτέμβρη και σύμφωνα με τις προγνώσεις του μετεωρολόγου κ. Θεοφάνη Τακούδη, οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει μάλιστα και στους 35 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα, σήμερα Τετάρτη ο καιρός στη Μαγνησία θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Την Πέμπτη, φαίνεται πως ξεκινά η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να ξεκινά από τους 19 βαθμούς και να φτάνει ακόμη και τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί έως μέτριοι.

Την Παρασκευή ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέτριοι και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου, θυμίζοντας περισσότερο ένα θερμό καλοκαίρι, παρά αρχές του φθινοπώρου. Ο καλός καιρός θα συνεχιστεί και το Σάββατο με τους ανέμους να πνέουν δυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως και 34 βαθμούς Κελσίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.