Μαγνησία: «Βροχή» τα πρόστιμα για φωτιές χωρίς μέτρα προστασίας

Πρόστιμα σε τρεις άνδρες βεβαίωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου για φωτιές στον περιφερειακό του Βόλου, στην περιοχή Σπαρτιά Σέσκλου και στη Σκιάθο. Οι παραβάσεις βεβαιώθηκαν Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία τη Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, άνδρας, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών σε οικοπεδικό χώρο, σε παράδρομο του Περιφερειακού Βόλου, του Δήμου Βόλου, προκάλεσε πυρκαγιά και σε βάρος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 500 €.
Επίσης την Πρωτομαγιά άνδρας, είχε προβεί σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών σε υπαίθριο χώρο κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Κάτω Σπαρτιά» της Τ.Κ. Σέσκλου και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 500 €, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Βόλου.
Τέλος, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 1000 €, την 1 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Βόλου σε άνδρα, ο οποίος είχε προβεί σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών σε υπαίθριο χώρο κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Αμμουδιά» του Δήμου Σκιάθου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.