Μαραβέγιας: Το φως της Ανάστασης μας δείχνει τον δρόμο για να προχωρήσουμε μπροστά

Στο μήνυμά του για το Πάσχα, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας επισημαίνει τα ακόλουθα:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Για δεύτερη χρονιά φέτος είμαστε αναγκασμένοι να γιορτάσουμε το Πάσχα με περιορισμούς λόγω της πανδημίας. Το μήνυμα της Ανάστασης, όμως, παραμένει το ίδιο ισχυρό. Είναι μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας ότι η πίστη θα νικήσει τον φόβο, το φως θα διώξει το σκοτάδι και η δύναμη της ζωής θα συντρίψει τον θάνατο.

Αυτό το μήνυμα ενώνει και φέτος τους Έλληνες, καθοδηγεί και στηρίζει τις προσπάθειες μας για την αντιμετώπιση της κρίσης και την επιστροφή στην κανονικότητα. Το φως της Ανάστασης μας δείχνει τον δρόμο να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να προχωρήσουμε μπροστά, επενδύοντας σε ένα καλύτερο αύριο, για τη δική μας και τις επόμενες γενιές.

Η δοκιμασία της πανδημίας ας μας κάνει να ανακαλύψουμε και πάλι το νόημα της ζωής, να αναστήσουμε αξίες, αρχές και πρότυπα, να ξαναβρούμε τους εαυτούς μας, να αναλογιστούμε τι αξίζει πραγματικά και τι όχι.

Φέτος το Πάσχα η σκέψη μας είναι κοντά σε όλους όσοι αναμετρήθηκαν με τον κίνδυνο και τον ξεπέρασαν, κοντά στις οικογένειες εκείνων που πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν, κοντά σε όσους συνεχίζουν να ανεβαίνουν τον “Γολγοθά”, προσμένοντας τη δική τους Ανάσταση.

Χρόνια πολλά με Υγεία, Αγάπη, Αλληλεγγύη και Αισιοδοξία!
Καλό Πάσχα σε όλους!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.