Με 167 συμμετέχοντες η διαδικτυακή ημερίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή Ημερίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου με θέμα: «Μηχανικός στην Ελλάδα του 2025: Αγορά εργασίας και προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης».
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, «η συμμετοχή ήταν τεράστια και πρωτόγνωρη, καθώς εκατόν εξήντα επτά(167) φοιτητές και νέοι Μηχανικοί συμμετείχαν διαδικτυακά στην Ημερίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου. Συζητήθηκαν αρκετά και ουσιώδη θέματα που αφορούν τον Μηχανικό του 2025 καθώς και τις προοπτικές του επαγγέλματος στην χώρα μας, σε μια αρκετά ευχάριστη και διαδραστική εκδήλωση με σειρά ερωτήσεων από πλευράς των φοιτητών. Το πάνελ των ομιλητών περιείχε μερικά εκ των κορυφαίων ονομάτων του κλάδου των Μηχανικών, όπως:
1) Στασινός Γεώργιος: Πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ).
2) Μπέζας Αντώνιος: Πρόεδρος στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), πρ. Υπουργός.
3) Σταθάκης Δημήτριος: Πρόεδρος στο Ελληνικό Κτηματολόγιο, Καθηγητής ΤΜΧΠΠΑ στο Παν.Θεσσαλίας.
4) Σιαδήμας Βασίλειος: Αντιπρόεδρος Εταιρείας Παγίων ΕΥΔΑΠ, Μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ, MEng, MBA, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.
5) Εμμανουηλίδης Γεώργιος: Μηχανολόγος Μηχανικός Msc, Ενεργειακός Επιθεωρητής, Τεχνική Εταιρεία Κατασκευών στο Βόλο.
Δονάτος Διαμάντης (Υπεύθυνος Πόλης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου): «Σε μια ιδιαίτερη περίοδο για όλους, συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε και να βρισκόμαστε στο πλάι των φοιτητών ακόμη και υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες της τωρινής συγκυρίας, εκμεταλλευόμενοι όλα τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά μέσα. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν μαζικά στην πρωτοβουλία μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τον κύκλο αντίστοιχων εκδηλώσεων επιστημονικού χαρακτήρα και στα υπόλοιπα γνωστικά αντικείμενα των Τμημάτων και Σχολών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.