Με ανοιξιάτικο καιρό το πέταγμα του χαρταετού στη Μαγνησία

Με τη θερμοκρασία να φθάνει και τους 23 βαθμούς

Ανοιξιάτικες συνθήκες θα επικρατήσουν στη Μαγνησία αυτή την εβδομάδα, καθώς σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης», η θερμοκρασία θα φθάνει και τους 23 βαθμούς.

Όπως δήλωσε στο «Ράδιο –Ένα 102,5», ο μετεωρολόγος κ. Θεοφάνης Τακούδης, για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο καιρός θα είναι καλός, με έντονη ηλιοφάνεια, ενώ οι όποιες βροχές προκύψουν, θα είναι από την ερχόμενη Τρίτη και μετά…

Πιο συγκεκριμένα, για σήμερα Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02…21 οC. Την Πέμπτη ο καιρός θα παραμείνει αίθριος, οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…21 οC. Την Παρασκευή, ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος, οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03…21 οC.

Οι ενδείξεις για τις επόμενες ημέρες σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, η θερμοκρασία αμετάβλητη και η ανώτερη στους 21…23 οC. Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι και πάλι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι και η θερμοκρασία αμετάβλητη και η ανώτερη στους 20…23 οC.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.