Με επιτυχία οι εκδηλώσεις την Κ. Δευτέρα στις Αφέτες

Επιτυχία παρουσίασε ο διαγωνισμός χαρταετού που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αφετών στον λόφο της Παναγίας την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «η μέρα ήταν υπέροχη με έναν λαμπρό ήλιο. Το αεράκι καταλληλότατο για το πέταγμα του χαρταετού ,με αποτέλεσμα σε λίγη ώρα να γεμίσει ο ουρανός από πολύχρωμους μικρούς και μεγάλους χαρταετούς, διασκεδάζοντας όλους τους παραβρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους.
Χαρακτηριστικό του πετάγματος είναι πως ο αετός του πρώτου νικητή πήγε τόσο ψηλά και μακριά που με δυσκολία φαινόταν. Ο δεύτερος χαρταετός πέταξε με 750 μέτρα σπάγγο.
Νικητές αναδείχτηκαν:
1ος . Τα αδελφάκια Λάζαρος και Μάγδα Ψευτογιάννη
2ος . Αγγελική Μόσχου
3ος . Τα αδελφάκια Γιάννης και Λευτέρης Παρίσης
Αναμνηστικά μετάλλια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες. Ο πλούσιος μπουφές με τις νηστίσιμες λιχουδιές, την ταραμοσαλάτα τους χαλβάδες τις ελιές το τουρσί κ.λ.π. με τα πλούσια αναψυκτικά και τσίπουρα που ήταν ευγενής προσφορά των κυριών και των φίλων του Συλλόγου δημιούργησαν μία υπέροχη ατμόσφαιρα και όλοι φεύγοντας υπόσχονταν μαζί με τις ευχές τους, πως του χρόνου θα είναι πάλι εδώ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.