Με επιτυχία ημερίδα για το ίντερνετ στη Σκιάθο

Το CSI Institute σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Σκιάθου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η Σκιάθος» διεξήγαγε με επιτυχία ημερίδα με θέμα «∆ιαδικτυακή Ασφάλεια – Κανόνες – Συμπεριφορές – Μύθοι και Πραγματικότητες», η οποία πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 1η Οκτωβρίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Γυμνασίου – Λυκείου Σκιάθου, με βασικό ομιλητή τον Αντιστράτηγο ε.α. ΕΛ.ΑΣ αλλά και Πρόεδρο του ∆ιεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute), Εμμανουήλ Σφακιανάκη, συνοδευόμενο από την Ψυχολόγο- Εγκληματολόγο Μαρίσα Βουλγαράκη.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, «σκοπός της Ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Aegean/Olympic Air, του ξενοδοχείου The Skiathos Palace/Άρης Δερβένης και της Hertz, ήταν η ενημέρωση γονέων, εκπαιδευτικών και παιδιών για τα όσα συναντάμε καθημερινά κατά την πλοήγηση μας στο διαδίκτυο, η παρουσίαση και η συζήτηση των κινδύνων του, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να παραμείνουμε ασφαλείς κατά τη χρήση του.
internet skaithos 1
Ενδεικτικά, στα πλαίσια της ημερίδας συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να είμαστε ασφαλείς κατα τη διάρκεια της πλοήγησής μας στο διαδίκτυο, ποιες συμπεριφορές κρίνονται ως αποδεκτές και ποιες όχι, τα Φαινόμενα της Εποχής όπως το Cyber Bullying και ο Εθισμός, καθώς και άλλα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, αναφορικά με τη χρήση και την ασφάλεια του ∆ιαδικτύου. Το CSI Institute βρίσκεται έμπρακτα και διαρκώς στο πλευρό των πολιτών, ενημερώνοντας τους για τα τρέχοντα θέματα του ∆ιαδικτύου και τους κανόνες ασφαλείας του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.