Με συγκίνηση το μνημόσυνο για τη Γενοκτονία του Θρακικού ελληνισμού

Με τη δέουσα ευλάβεια και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τη Γενοκτονία του Θρακικού ελληνισμού στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Ριζόμυλο του Δήμου Ρήγα Φεραίου ,το πρωί της Κυριακής14 Απριλίου 2019. Στο ιστορικό της γενοκτονίας αναφέρθηκε εκτενώς ο Πρόεδρος του Π.Σ.Ριζομύλου κ. Απόστολος Παπαπαναγιώτου.
Παρόντα στην τελετή τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των Θρακικών συλλόγων της Μαγνησίας με τα λάβαρά τους και τις παραδοσιακές φορεσιές τους.
Επίσης παρόντες στην τελετή ο Δήμαρχος κ. Νασίκας Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Ριζομύλου κ. Γεώργιος Θεοχάρης, ο Δ/ντής της Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας κ. Καραϊσκος Βασίλης, οι Αντιδήμαρχοι κ κ. Νίκος Πρίντζιος και Γιάννης Παπαϊωάννου , δημοτικοί , τοπικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι όλων των Τοπικών Φορέων καθώς και οι Εκπρόσωποι της ΠΟΣΑΡ-Β.ΘΡΑΚΗΣ κ.κ. Γερακίνα Μηνούδη ,Γιάννης Λουλούδης και της ΠΟΘΣ κ. Θωμάς Μαλαμίδης. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Ηρώων της Κεντρικής Πλατείας από όλους τους αναφερόμενους εκπροσώπους των Πολιτικών και Αστ/κών Αρχών, καθώς και από τους Προέδρους όλων των Θρακικών Συλλόγων της Μαγνησίας (Ριζομύλου, Ν.Αγχιάλου, Θρακών Βόλου, Ευξεινούπολης, Ανατ. Ρωμυλίας Βόλου και Μαγνησίας και Μεγάλου Μοναστηρίου) και των Πανελλήνιων Ομοσπονδιών. Παρόντες φυσικά και ο Πρόεδρος των Κυπρίων Βόλου κ. Αδάμος Μουζουρης και η Πρόεδρος των Μικρασιατικού Συλλόγου Ν.Ιωνίας «Το Εγγλεζονήσι» κα Ουρανία Σταματιάδου. Με το τέλος της τελετής προσφέρθηκε καφές προς όλους, σε καφετέρια του Ριζομύλου.