Με τη συμμετοχή στελεχών του ΜέΡΑ 25 και απ ΄τη Μαγνησία το 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο

Δίνοντας ισχυρή έμφαση στην ιδεολογική ταυτότητα του ΜέΡΑ 25 ολοκληρώθηκε το 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο, όπου παρουσιάστηκαν ταυτόχρονα οι βασικές κατευθύνσεις των πολιτικών και προγραμματικών κατευθύνσεων του κόμματος.
Στις εργασίες έκαναν παρεμβάσεις πάνω από 100 σύνεδροι, οι οποίοι μίλησαν για την παιδεία, την υγεία, τους ΟΤΑ, την οικονομία, τον τουρισμό, το περιβάλλον, την νησιωτικότητα και αλλά πολλά. Στο Συνέδριο έλαβαν μέρος μέλη του ΜέΡΑ25 από όλη την επικράτεια και τοποθετήθηκαν περίπου το 1/4 των συνέδρων. Δυνατότητα παρέμβασης υπήρξε και διαδικτυακά, ενώ με φυσική παρουσία τοποθετήθηκαν και μέλη από το DiEM25 της Γερμανίας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι σύνεδροι προέρχονταν από όλες τις ηλικιακές ομάδες και υπήρχε ισότιμη εκπροσώπηση όλων των φύλων.
Aπ΄ τον Νομό Μαγνησίας συμμετείχαν οι συντονιστές των Οργανώσεων βάσης Βόλου και Αλμυρού, δύο πρώην υποψήφιοι βουλευτές, οι Γιάννης Βλάχος και Δημήτρης Καραδήμας, το μέλος της ΚΕ Ελευθερία Δάγγουρα και διαδικτυακά συμμετείχε το μέλος της ΚΕ Γιάννης Τσιμβρακίδης, καθώς (διαδικτυακά) και αρκετά ακόμη στελέχη του κόμματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.