Με την διοικητή του 304 ΠΕΒ συναντήθηκε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου

Τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Δημήτρη Νασίκα, επισκέφθηκε ο διοικητής του 304 ΠΕΒ, συνταγματάρχης τεχνικού, Ιγνάτιος Αθανασέλλης, την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020 στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Τονίστηκε δε η άριστη συνεργασία ετών του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας με το 304 ΠΕΒ και οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στη συνέχιση της προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Ο Δήμαρχος προσέφερε στον Διοικητή, κ. Αθανασέλλη εκδόσεις που αφορούν το έργο του εθνομάρτυρα Ρήγα Βελεστινλή και ο Διοικητής δώρισε στον Δήμαρχο ένα ρολόι γραφείου κατασκευής του 304 ΠΕΒ.

Διατροφική συμβουλευτική στο 304 ΠΕΒ από το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου
Σε συνέχεια της Θεματικής Εβδομάδας Διατροφικής Συμβουλευτικής του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου, το πρόγραμμα επεκτείνεται για το πολιτικό προσωπικό του 304 ΠΕΒ.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία του Κ.Ε.Π Υγείας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου, του Δ.Σ του Σωματείου Διοικητικών και Τεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων του 304 ΠΕΒ και με την υποστήριξη της Διοίκησης του 304 ΠΕΒ στο Εργοστάσιο την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020.

Μέσω του προγράμματος αυτού θα δοθούν οδηγίες για καλύτερη ρύθμιση των χρόνιων νοσημάτων, συμβουλευτική για σωστή ισορροπημένη διατροφή και λιπομέτρηση από τους ειδικούς διαιτολόγους συνεργάτες του ΚΕΠ Υγείας, Ραφαηλία Καλαμπακιώτη και Μπαζούκη Ελένη, καθώς και από την διαιτολόγο Χονδρογιάννη Νεοκλεία, συνεργάτη του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου και υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Αργαλαστής.

Δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα θα έχει το σύνολο του προσωπικού κατόπιν εκδήλωσης σχετικής επιθυμίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.