Μέχρι τα μέσα του Μαΐου το Αερινό αποκτά ίντερνετ

Μέχρι τα μέσα Μαΐου, το Αερινό του Δήμου Ρήγα Φεραίου αποκτά ίντερνετ, όπως προκύπτει από επιστολή της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου προς τον Δήμο, ενώ η προσπάθεια για τα υπόλοιπα διαμερίσματα του Δήμου που δεν διαθέτουν ευρυζωνική σύνδεση, συνεχίζεται.
Το πρόβλημα συζητήθηκε κατά την επίσκεψη της υφυπουργού Οικονομικών στο Δήμο Ρ. Φεραίου στα τέλη Ιανουαρίου και στην επιστολή, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου, αναφέρεται ότι μετά από ερώτημα που έγινε στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, έγινε γνωστό ότι για το Αερινό το ζήτημα έχει διευθετηθεί από την αρμόδια υπηρεσία της Γενική Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΓΤΤ). Εκτιμάται ότι μέχρι και τα μέσα Μαΐου του 2018 ο ΟΤΕ θα έχει εγκαταστήσει στο χωριό σχετικό εξοπλισμό.
Σχετικά με τις περιοχές του Δήμου Ρήγα Φεραίου που δεν διαθέτουν ευρυζωνική σύνδεση συντάσσεται από την αρμόδια υπηρεσία σχετικό αίτημα προς τον ΟΤΕ προκειμένου να συμβάλλει στην επίλυση του ως άνω ζητήματος, επισημαίνει η υφυπουργός προς το Δήμο Ρ. Φεραίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.