Μέχρι τη Δευτέρα οι αιτήσεις για τομεάρχες στην απογραφή της ΕΛΣΤΑΤ

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει τη νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, έως τη Δευτέρα 19/07/2021, για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν ως Τομεάρχες στις Γενικές Απογραφές Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών (Ιούλιος – Δεκέμβριος 2021).

Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο Μητρώο Τομεαρχών ΚΠΚ, υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους μόνον ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.statistics.gr, στην κεντρική σελίδα του Portal, θεματική ενότητα «Στατιστικές», ένδειξη «Γενικές Απογραφές Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2021» και αποτελούν, ταυτόχρονα, Υπεύθυνες Δηλώσεις για όσα δηλώνονται από τους υποψήφιους.

Για απευθείας πρόσβαση, η διεύθυνση URL είναι: https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-enum
Πριν την υποβολή της αίτησής τους, όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διαβάσουν την αναλυτική σχετική Ανακοίνωση-Πρόσκληση στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, στην κεντρική σελίδα του Portal, θεματική ενότητα «Στατιστικές», ένδειξη «Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021», η οποία περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση που δεν καλύπτεται από αυτό το κείμενο ή την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, οι υποψήφιοι Τομεάρχες μπορούν να απευθύνονται, κατά προτίμηση, στο e-mail: [email protected] .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.