Μεγάλη αναμένεται η προσέλευση τουριστών

Όπως τονίζεται από τον «Σύλλογο Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων» του νησιού

Πόλο έλξης για χιλιάδες Έλληνες και ξένους τουρίστες αναμένεται να αποτελέσει η Αλόννησος και αυτό το καλοκαίρι. Η Αλόννησος τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές για την υποδοχή και την άρτια φιλοξενία των τουριστών. Επιπλέον, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη διοργάνωση πολιτιστικών ή αθλητικών εκδηλώσεων, οι οποίες μπορούν να προσελκύσουν τους τουρίστες.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, «ήδη στο νησί αυτό των Β. Σποράδων αναμένεται το τριήμερο 8-10 Ιουλίου μεγάλη προσέλευση τουριστών, λόγω της διοργάνωσης του 3ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, που τείνει πλέον να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα events για την Αλόννησο. Με θέα το απέραντο γαλάζιο της Αλοννήσου παραδοσιακά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο θα επιβεβαιώσουν τη δύναμη του χορού και της ελληνικής παράδοσης και θα μαγέψουν τους Έλληνες και ξένους που θα επισκεφτούν το νησί.

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων & Εξοχικών Κατοικιών Αλοννήσου είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τις προσδοκίες και τις ανάγκες των μελών των παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων και των τουριστών που θα θελήσουν να γνωρίσουν τιε φυσικές ομορφιές και την παράδοση της Αλοννήσου την περίοδο 8-10 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου αναμένονται να διοργανωθούν και άλλα events, ενώ η Αλοννησιώτικη φιλοξενία θα ανταμείψει όλους αυτούς που θα επιλέξουν την Αλόννησο για διακοπές. Η πρόσβαση στο νησί της Αλοννήσου γίνεται από τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης, της Κύμης, του Μαντουδίου, του Αγίου Κωνσταντίνου και του Βόλου καθημερινά.

Για περισσότερες πληροφορίες και για διευκόλυνση της ανεύρεσης καταλύματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα Γραφεία του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων & Εξοχικών Κατοικιών Αλοννήσου, που λειτουργούν καθημερινά . από 11.00 – 19.00. Επικοινωνία : τηλ. 24240 -66188 mail: [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.