Μεγαλειώδης επιτυχία για τον Δήμαρχο Δημ. Νασίκα

Σαρωτική νίκη πέτυχε ο συνδυασμός «Νέος Δήμος- Νέα Εποχή»

Μεγαλειώδη και σαρωτική νίκη πέτυχε ο συνδυασμός «Νέος Δήμος- Νέα Εποχή», με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρη Νασίκα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι δημότες επιβράβευσαν με εκκωφαντικό τρόπο το έργο της Δημοτικής Αρχής κι ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του κ. Νασίκα και της δημοτικής ομάδας, προκειμένου να συνεχίσει το δημιουργικό έργο για την ανάπτυξη του Δήμου.
Σημειώνεται ότι ο συνδυασμός «Νέος Δήμος- Νέα Εποχή» και ο κ. Νασίκας εξελέγχθηκαν από την πρώτη Κυριακή με μεγάλη διαφορά.
Μάλιστα ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου και ο συνδυασμός του είναι ο μοναδικός από όλους τους περιφερειακούς Δήμους της Μαγνησίας που εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή και μάλιστα με ευρεία νίκη και ένα αξιοπρόσεκτο ποσοστό.
Ο κ. Νασίκας, μετά το εξαιρετικό αποτέλεσμα που έφερε ο συνδυασμός «Νέος Δήμος- Νέα Εποχή» δήλωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά από το χθεσινό αποτέλεσμα, γιατί ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά που γίνεται όλο αυτό το διάστημα. Οι δημότες έδειξαν την εμπιστοσύνη τους και είμαστε υποχρεωμένοι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.
Όπως ανέφερα και εχθές κανείς δεν περισσεύει στον δήμο μας.
Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία. Καλή συνέχεια στους δύο συνυποψήφιους μου και ελπίζω να εργαστούμε όλοι μαζί για το καλύτερο του δήμου μας.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.