Μεϊκόπουλος: Ψίχουλα τα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων στον Αλμυρό

Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές από την καταστροφικό κυκλώνα «Ιανό» σήμερα από κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελούνταν από τους Τομεάρχες Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Σπίρτζη , Εσωτερικών Κώστα Ζαχαριάδη και Υποδομών Νίκος Παππάς.
Πραγματοποιήθηκε επίσης σύσκεψη ενημέρωσης στο δημαρχείο Αλμυρού όπου συμμετείχαμε οι Βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, Δημάρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, ο Γεώργιος Ζώγας – Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Μαγνησίας και ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, Κ. Βογιατζής.

Σε δήλωση του ο βουλευτής Μαγνησίας, κ. Αλέξανδρος Μεικόπουλος τονίνζει «Η κυβέρνηση ας κατέβει από το ελικόπτερο και ας έρθει να διαπιστώσει επιτόπια το τεράστιο πρόβλημα στις υποδομές, στις καλλιέργειες και στην υδροδότηση του Αλμυρού και της ευρύτερης περιοχής.
Τα μέτρα ανακούφισης των πληγεισών περιοχών που ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών είναι ψίχουλα μπροστά στην έκταση των ζημιών και τις κατεπείγουσες ανάγκες αποκατάστασης που δημιουργούνται.
Για άλλη μια φορά το “επιτελικό κράτος” απέτυχε από το επίπεδο της πρόγνωσης και της προετοιμασίας, μέχρι το συντονισμό αλλά και την εκτίμηση των πραγματικών αναγκών.
Οι ζημιές ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.