Μεσίστια η Σημαία στο Δημαρχείο Ρ. Φεραίου για τον θάνατο του Θ. Παπαδήμα

Ψήφισμα για τον θάνατο του γιατρού, πρώην δημάρχου Κάρλας και πρώην προέδρου της Κοινότητας Ριζομύλου, εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου, που συνεδρίασε εκτάκτως δια περιφοράς.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει ψήφισμα, σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Κάρλας και πρώην Προέδρου Κοινότητας Ριζομύλου, Αθανασίου Παπαδήμου του Ιωάννη.
Στο ψήφισμα εκφράζονται τα συλλυπητήρια του Δημάρχου Δημητρίου Στ. Νασίκα, του Δημοτικού Συμβουλίου και όλων των Κοινοτήτων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, στους οικείους του εκλιπόντος, αποφασίστηκε να αναρτηθεί μεσίστια η Σημαία, στο Δημαρχείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου και στην Κοινότητα Ριζομύλου και να επιδοθεί αντίγραφο της απόφασης, στους οικείους του εκλιπόντος.

Ο δήμαρχος Ρ. Φεραίου αναφέρθηκε στην μεγάλη προσφορά του εκλιπόντος, ο οποίος υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση με ήθος, εντιμότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα. Διετέλεσε Δήμαρχος στον πρώην Δήμο Κάρλας, κατά τα έτη 1999-2002 και 2007-2010 και Πρόεδρος της Κοινότητας Ριζομύλου και ήταν ένας καταξιωμένος άνθρωπος, με σπουδαίο αυτοδιοικητικό έργο που χαρακτηρίζεται από μια σειρά έργων και παρεμβάσεων για τον τόπο του, που έως και σήμερα απολαμβάνουν τα οφέλη και εξυπηρετούνται όλοι οι δημότες. Επίσης αναφέρθηκε στην ουσιαστική προσφορά του εκλιπόντος, όχι μόνο ως δήμαρχος, αλλά ως άνθρωπος και ως γιατρός στην τοπική κοινωνία.
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χαράλαμπος Πάσχος, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Απόστολος Παπαϊωάννου, καθώς και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, εξέφρασαν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους, στους οικείους του εκλιπόντα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.