Μηχανική βλάβη σκάφους στη Σκιάθο με 25 επιβάτες

Φωτο αρχείου
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Επενέβη το λιμενικό και όλοι οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμάνι του νησιού

Μηχανική βλάβη σημειώθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στο τουριστικό σκάφος ”ΛΕΪΖΙ ΝΤΕΪ” Ν. ΒΌΛΟΥ 806, στη θαλάσσια περιοχή ν. Σκιάθου στο οποίο επέβαιναν 25 επιβάτες και αμέσως ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή Σκιάθου.

Το εν λόγω σκάφος αποβίβασε τους 25 επιβάτες του στη ν. “ΑΡΚΟΣ”, οι οποίοι στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο Ε/Γ-Τ/Ρ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ” Ν. Σκιάθου 165 και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμένα ν. Σκιάθου, ενώ στη συνέχεια, το ”ΛΕΪΖΙ ΝΤΕΪ” ρυμουλκήθηκε από το Ε/Γ-Τ/Ρ “ΑΡΙΑΔΝΗ” Ν.Σκιάθου 37, στον οικείο λιμένα.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.