Μικρή διαγραφή οφειλών 2,74% για άνεργη γυναίκα στη Σκιάθο

Κατάφερε να σώσει από πλειστηριασμό το σπίτι της

Μικρή διαγραφή οφειλών κατά 4.000 € αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Βόλου για μια 44χρονη άνεργη στη Σκιάθο, που όμως κατάφερε να σώσει την κύρια κατοικία της στο νησί καθώς το Δικαστήριο την εξαίρεσε από την εκποίηση.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, εκδόθηκε η με αριθμό 93 απόφαση του Ειρηνοδικείου Βόλου που επιβάλλει την πληρωμή 32.422,54 € στην υπεύθυνο ανέργων Σκιάθου του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ – Ταυτότητα Κεντρώων.
Πρόκειται για μια 44χρονη γυναίκα, έγγαμη με δύο τέκνα 19 και 16 ετών εκ των οποίων το πρώτο αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα, είναι μακροχρόνια άνεργη συντηρείται από τον σύζυγο της που εργάζεται στην υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Σκιάθου με μηνιαίες αποδοχές 1293 € και 1.050 € ως επίδομα ασθένειας του τέκνου του.

Τα συνολικά χρέη της ανέρχονται σε 36.422,54 € και το δικαστήριο με την απόφαση του όρισε την καταβολή 100 € μηνιαίως επί 2 έτη και εξαίρεσε από την εκποίηση την κύρια κατοικία της σε οικόπεδο 65 τμ., που αποτελείται από ημιυπόγειο από ένα δωμάτιο και τουαλέτα και στο ισόγειο από ένα δωμάτιο συνολικής εκτάσεως 90 τμ. και βρίσκεται στην πόλη της Σκιάθου στην συνοικία Κοτρώνι με την καταβολή 240 μηνιαίων δόσεων επί 136,77 € εκάστη. Επομένως διαγράφηκαν οφειλές της κατά 2,74 %.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκης πρόεδρος του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ δηλώνει παρά την μικρή διαγραφή χρεών της καταφέρνει να σώσει ένα μεγάλο δίπατο εξοχικό σπίτι στη τουριστική Σκιάθο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.