Μήνυμα ελπίδας και μέσω γκράφιτι έγινε ο π. Αντώνιος

Σε τοίχο κτιρίου του Μεσολογγίου, το πρόσωπο του ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου»

Μήνυμα ελπίδας και μέσω …γκράφιτι έγινε ο π. Αντώνιος, καθώς εδώ και λίγες ημέρες, το πρόσωπο του ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου», με μία από τις δομές να βρίσκεται στο Διμήνι του Βόλου, κοσμεί τοίχο κτιρίου του Μεσολογγίου!
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, γκράφιτι έγινε ο πατέρας Αντώνιος της “Κιβωτού του Κόσμου” και το δημιούργησε ένας Ανθυποπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος καταγόμενος από τα Τρίκαλα, που παράλληλα, είναι και καλλιτέχνης του γκράφιτι. Μαζί με την ομάδα του, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, που υπηρετεί στην πόλη του Μεσολογγίου, ζωγράφισε σε τοίχο κτιρίου της πόλης, τη μορφή του πατρός Αντωνίου Παπανικολάου, ιδρυτή και «ψυχή» της “Κιβωτού του Κόσμου”, σε ένα σχέδιο έκτασης 15 τετραγωνικών μέτρων.
Όπως αναφέρεται σε τοπικά ΜΜΕ, ήταν ένα σημαντικό μήνυμα ελπίδας που θέλησε να δώσει στον κόσμο, τις γιορτινές αυτές ημέρες. Όπως αναφέρεται από τους καλλιτέχνες, ο πατέρας Αντώνιος, «με επιμονή και αγάπη κατάφερε να ευαισθητοποιήσει πολύ κόσμο που προσφέρει πλέον χρήματα, τρόφιμα και ρούχα, για τα παιδιά που έχουν ανάγκη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.