Το δικό του πρωτοχρονιάτικο μήνυμα στέλνει ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος ευχόμενος το 2025 να φέρει περισσότερη ουσία με επίκεντρο τον πολίτη.
Το μήνυμά του
“Αποχαιρετούμε το 2025, μια χρονιά που ανέδειξε με καθαρό τρόπο ότι οι κοινωνικές αντοχές δεν είναι ανεξάντλητες και ότι η απόσταση ανάμεσα στους αριθμούς της οικονομίας και τη βιωμένη πραγματικότητα των πολιτών παραμένει μεγάλη.
Το 2025 άφησε πίσω του χρήσιμα συμπεράσματα. Η κοινωνική συνοχή παραμένει εύθραυστη, η νέα γενιά συνεχίζει να ασφυκτιά χωρίς καθαρές προοπτικές και οι τοπικές κοινωνίες, όπως η Μαγνησία, χρειάζονται ουσιαστική στήριξη, σχέδιο και πολιτικές με διάρκεια, όχι αποσπασματικές παρεμβάσεις και επικοινωνιακή διαχείριση.
Μπαίνουμε στο 2026 με την ανάγκη να αλλάξει προτεραιότητα η πολιτική: από την αυτάρεσκη διαχείριση στην ουσιαστική λύση προβλημάτων, από τις μεγάλες εξαγγελίες στη μετρήσιμη βελτίωση της ζωής των πολιτών.
Με περισσότερη δικαιοσύνη, διαφάνεια και λογοδοσία. Με έμφαση στην εργασία, το εισόδημα, τη δημόσια υγεία, την παιδεία και την ανθεκτικότητα των τοπικών κοινωνιών.
Το νέο έτος μπορεί και πρέπει να γίνει αφετηρία για λιγότερα λόγια και περισσότερη ευθύνη, για πολιτικές που θα υπηρετούν τον άνθρωπο και όχι τους αριθμούς, για μια κοινωνία που δεν θα μένει πίσω.
Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους, Καλή Χρονιά, με υγεία, ευημερία, ειρήνη και πραγματική προοπτική για τον τόπο και τους ανθρώπους του”.
































